Cautare Web

căutare personalizată

Powered by iToolbar.net
HostVision

sâmbătă, 19 decembrie 2009

De unde vin banii? Pag.3

Atunci cand firma inregistreaza un nou colaborator, colaborator Acel achizitioneaza Totodată de la firma Produse (utile in casa orice), în valoare de doar 10 euro.

Astfel, în cazul în care ai 2 structuri cu cate cel putin 150 de colaboratori fiecare si daca prin activitatea fiecarui colaborator structurile se dezvolta cu cate un nou colaborator lunar, rezulta ca va fi  un rulaj de 1500 de euro în  fiecare structura.
Pe masura ce Structurile CRESC, creste si rulajul acestora.
Astfel, cu sprijinul indrumatorului tau direct, Vei dezvolta doua structuri de distributie cu cate un rulaj de 12 000 de euro fiecare. La acest nivel, castigul care iti revine tie  este  de 1000 de euro lunar. Atentie, insa! Castigul de 1000 de euro poate sa creasca!
Nu  exista limite ale castigurilor, asa cum se intampla in cazul salariaţilor !
Practic, cu cat vei munci mai mult, cu atat vei castiga mai mult.
Cu cat plasezi reclamele pe mai multe site-uri, cu atat vei putea intocmi mai repede Baza de emailuri ale celor care te contacteaza !
Cu cat baza ta de emailuri creste mai repede, cu  atat si castigurile din ce în ce mai mari vor veni mai repede!
Firma poate înregistra în structura ta mai mult de 6 colaboratori.
Totul depinde numai de voinţa ta!
Firma este gata sa te plateasca cu sume foarte mari de bani, daca obtii si rezultate PE MASURA ?
Cu aceasta firma vei obtine Avantaje care nu se compara cu un simplu salariu! Vei porni, în functie de munca si seriozitatea ta, de la castiguri de cateva zeci sau sute de euro si vei ajunge sa castigi chiar si mii de euro lunar! Astfel, dupa ce dezvolti 6 structuri cu cate un Rulaj de 12 000 de euro lunar, castigul tau lunar este de 4000 de euro! Dupa ce dezvolti 8 structuri cu cate un rulaj de 12 000 de euro lunar, castigul tau lunar este de 6000 de euro!
Si Metoda de lucru o primesti la pachet!
Totul e gata pregatit si functioneaza!
Deja exista acum oameni care castiga sume de sute si mii de euro lunar! Tu de ce sa nu fii unul dintre ei?
Cum sa castigi 6000 de euro lunar: Concret, real, sigur, GARANTAT, juridice si simplu.
Avertisment:
Metoda aceasta elimina : iluziile, minciunile, incercarile de a înşela asteptarile oamenilor, povestile iluzorii despre succes, sarlataniile de orice fel!
Atentie!
Inainte de a te decide sa te inregistrezi la firma, anunta-ma mai intai pe mine! Daca nu ma anunti mai intai, vei intra în structura altcuiva si nu ma mai pot ocupa de tine!
Mobil: 0745209656
Alte informatii despre firma le gasesti:
În momentul încare te decizi sa incepi activitatea, Trebuie sa-mi trimiti prin email datele urmatoarele,  pe care eu apoi le voi retransmite la firma, pentru a te înregistra:
Numele si prenumele
Adresa completa
Numar de Telefon Mobil
Adresa de email
Cod numeric personal
ATENTIE! NU INVESTESTI BANI! Doar Consumi Produse de îngrijire  pe care ORICUM LE consumi si in acest moment! Alaturi de datele de mai sus , mai trebuie sa-mi trimiti si Lista cu codurile produselor comandate la libera ta alegere, in valoare totala de 10 euro, la pret de Membru. De exemplu, cu doar un parfum si cu un sampon comandate de tine poti incepe Activitatea .
Lista cu produse o pe gasesti:
ATENTIE! MAI INTAI IEI LEGĂTURĂ CU MINE!
Mobil: 0745209656
Nu te inregistrezi  direct pe formularul de pe site!
Produsele, impreuna cu celelalte materiale de start, le platesti curierului, în momentul în care acesta soseste la adresa ta.
Materialele Mai necesita inca 5 Euro, Iar taxa de curier este de doar 2 euro. Asadar, în total, iti este necesara doar suma de 17 Euro (se plateste în Lei la cursul din ziua respectiva) ca sa incepi aceasta activitate deosebit de profitabila pentru tine.
Firma NU te obliga sa aduci un anumit numar de colaboratori. Aici NU ai planuri de indeplinit. NU ai sefi, NU ai un program fix  , NU ai stres!
Pentru  Mentinerea ta în sistem, în decurs de un an de la data inscrierii , trebuie sa folosesti produse de la firma in valoare totala de 20 de euro.
Aceste produse ( Sapun, sampon, parfumuri, etc) oricum le cumperi din magazin, asa ca Nu ai absolut nimic de pierdut, Dimpotriva, ai numai de castigat!
Banii pentru rezultatele activităţii tale ii vei primi intr-un numar de cont bancar, pe care va trebui sa-l comunici firmei.
Acestea fiind spuse, e foarte posibil sa mai existe cate ceva neclar, astfel ca astept intrebarile tale. Iti voi raspunde cu cea mai mare placere, cat pot de repede. Daca vrei sa te inscrii si sa te indrum pas cu pas iei legatura cu mine.
Mobil: 0745 209 656

Daca dai Clik AICI si AICIai sa vezi Fotografii cu unul dintre Cordonatorii de marketing de succes ai firmei

Cu bine!
Antoniu Ionel


Succesul este si al tau!
Intoarcere la pagina 1    Intoarcere la pagina 2 

SauAccesati       Succesul in afaceri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu