Cautare Web

căutare personalizată

Powered by iToolbar.net
HostVision

sâmbătă, 19 decembrie 2009



Succesul este si al tau        pag.1

In doar 10 minute, vei afla despre ceea ce trebuie sa faci.

Atentie ! NU trebuie sa vinzi si nu trebuie sa investesti bani ! Aplici doar un sistem gratuit si foarte elegant de lucru numai pe Internet (marketing,publicitate)si castigi bani !
Firma cu care vei lucra este prezenta din anul 2005 in Romania si are cel mai rapid ritm de dezvoltare dintre toate firmele de profil din tara noastra.
Asa cum o sa te convingi, firma este extrem de serioasa si ofera oricui posibilitatea reala de a castiga bani. Iti oferim SERIOZITATE MAXIMA ! Daca si tu vei da dovada de aceeasi seriozitate , vei putea accede cat mai repede la pozitia in care sa castigi sume de mii de euro .
Metoda Clona este acum "arma" teribila care iti va aduce succes garantat in aceasta activitate ! Este vorba de o metoda de lucru extrem de puternica si destinata sa aduca rezultate palpabile, in timp cat mai scurt, pentru toti cei care vor sa-si cladeasca stabilitatea financiara lucrand doar pe Internet.
In mod aproape sigur nu ai mai auzit pana acum de aceasta uluitoare metoda de lucru. Ceea ce este sigur este ca toti oamenii care au aplicat-o pana acum cu seriozitate au fost pur si simplu uimiti de rezultate !


Cateva detalii despre Metoda Clona vei gasi in continuare pe acest site
Exista la aceasta data manageri in cadrul firmei care castiga mii de euro lunar. Pe acestia ii vei putea cunoaste imediat din momentul in care te hotarasti sa incepi activitatea.
Mai mult , vei invata de la acesti manageri cum sa faci si tu astfel incat sa ajungi in aceeasi pozitie ( manager ) si sa castigi mii de euro lunar.
Da, poti castiga chiar si sume de 4000 de euro sau 6000 de euro lunar.
Totul depinde de vointa si de hotararea ta !
Ca sa ai siguranta ca iti vei primi banii pentru rezultatele obtinute, vei incheia un CONTRACT LEGAL cu firma. Contractul il primesti IMEDIAT din momentul in care te decizi sa incepi activitatea.
Siguranta si legalitate !
Firma cu care o sa lucrezi desfasoara o activitate absolut legala, la vedere ! Mai jos ai datele firmei, pe care le poti verifica oricand doresti :
Nr. ord.Reg.Com./an: J16/292/2005
C.U.I.:17233990
C.I.F.: RO17233990
SEDIUL: CRAIOVA, STR. DR. ION AUGUSTIN, NR. 7, BL.S48, SC.1, AP2 DOLJ
IBAN: RO31 RZBR 0000 0600 0616 4767
BANCA: RAIFFEISEN BANK DOLJ
PCT. DE LUCRU :STR. HERI COANDA NR 17, CRAIOVA ,DOLJ
Telefoane : 0251/315710(fax), 0251/315659 , 0351/432038 ,0788860144 , 0724593225 ,0749264602
Existenta reala a firmei se poate verifica si pe lista firmelor, lista pe care o accesezi acum pe :
De asemenea, poti verifica existenta firmei si daca dai un telefon direct la Primaria Craiova, la unul dintre numerele afisate pe
sau pe



Pun la dispozitie aceste date cu scopul de a spulbera orice urma de neincredere.


Oferta este de SERIOZITATE MAXIMA !
Informatiile pe scurt despre activitate le poti citi mai jos.
Va trebui sa inveti o noua meserie : cea de coordonator marketing.
In continuare vei afla cateva informatii despre obiectul de activitate al firmei, apoi modalitatea prin care tu vei activa in cadrul firmei.
Firma distribuie in Romania produse utile tuturor oamenilor : sapunuri de cea mai buna calitate, sampon, parfumuri, cosmetice, etc.
Sediile si depozitele firmei se pot gasi in mai multe orase importante din tara.
                                Ce trebuie sa faci tu ?








Ce trebuie sa faci tu ?         pag.2


-Nu trebuie sa vinzi.

-Nu trebuie sa convingi oameni.
-Nu trebuie sa iesi din casa.
Politica firmei este de extindere continua. Tu vei primi bani pentru aceasta activitate de dezvoltare, cu conditia sa o desfasori exact conform indicatiilor primite.
La aceasta ora exista milioane de romani care navigheaza pe Internet. Foarte multi dintre ei sunt in cautarea unei posibilitati de a obtine venituri suplimentare lucrand acasa.
Prin intermediul sistemului de coordonare marketing aplicat de catre firma, tu vei putea obtine rezultate pe baza carora firma te plateste.
Cu cat rezultatele tale sunt mai mari, cu atat vei primi bani mai multi.
Doar tu iti stabilesti limitele !
Atentie ! Totul FUNCTIONEAZA cu precizie de ceas, dovada si extinderea continua a firmei !
Activitatea este foarte simpla, insa se cere seriozitate maxima din partea ta.
Concret, dupa ce te decizi sa lucrezi cu noi si te inregistrezi la firma, vei primi la pachet :
1. o lista cu site-uri destinate reclamei online : site-uri vizitate de milioane si milioane de oameni, asa cum vei vedea chiar tu, cu ochii tai.
2. o lista cu reclame gata-concepute : 300 de Reclame-Clona, cu anumite cuvinte-cheie special gandite si cu un efect incredibil de puternic in activitatea de marketing on-line.
Activitatea ta este sa plasezi zilnic reclamele respective pe site-urile destinate reclamei. Chiar daca inca nu stii cum se face asta, vei invata totul, de la indrumatorul tau direct. Nu ai nevoie de nici un fel de experienta !
Programul de lucru insa tu ti-l faci, adica lucrezi cand vrei si cat vrei ! Trebuie sa ai timp minim o ora pe zi sa intri pe Internet. Insa, cu cat vei munci mai mult, cu atat vei castiga mai mult si mai repede !
Asa cum o sa observi, datorita impactului uluitor al Reclamelor-Clona multi oameni se vor interesa de oferta prezentata in reclame si vor dori sa cunoasca absolut tot specificul activitatii.
Tot ce trebuie sa faci tu este sa le expediezi, folosind posta electronica ( emailul ), informatiile solicitate.
Va trebui sa faci o baza de date cu adresele de email ale celor care au solicitat informatii suplimentare.
Aceasta baza de date va ramane doar in posesia ta si va fi absolut confidentiala. Scopul ei este sa te ajute sa monitorizezi mai bine intreaga ta activitate.
Astfel, asa cum am mai spus, te vor contacta la adresa ta de email foarte multi oameni interesati de reclamele cu care au luat contact. Ba chiar te va uimi numarul celor care te vor cauta zilnic !
Desigur, nu toti vor dori sa lucreze pentru firma.
Insa, dintr-o baza de date de circa 100 de emailuri ale celor care te-au contactat, vei observa ca, in medie, cel putin un om va dori sa lucreze pentru firma.
Drept urmare, firma il va inregistra, pe cel interesat, in structura ta de coordonare marketing.
Cand vei ajunge sa intocmesti cat mai repede, sa spunem, o baza de date de 600 de emailuri ale celor care te-au contactat ( rezultat al activitatii tale zilnice de plasat reclame online ), firma va putea inregistra in structura ta ( care poate fi liniara, NU piramidala ! ) , in medie, 6 oameni interesati de un venit suplimentar.
Acesti colaboratori ai tai din echipa vor primi instructiuni la pachet si vor continua activitatea, pentru ca si ei vor dori sa castige bani.
Astfel, firma le poate inregistra si lor cate 6 oameni in structura, in timp cat mai scurt.
Vor fi inca 36 de colaboratori in echipa Apoi, cei 36 de colaboratori continua activitatea ( pentru ca si ei vor dori sa castige bani ) , iar firma le va inregistra inca 6 oameni la fiecare in structura
Vor fi inca 216 de colaboratori in echipa ta, dupa o perioada relativ scurta de timp.


De unde vin banii? Pag.3

Atunci cand firma inregistreaza un nou colaborator, colaborator Acel achizitioneaza Totodată de la firma Produse (utile in casa orice), în valoare de doar 10 euro.

Astfel, în cazul în care ai 2 structuri cu cate cel putin 150 de colaboratori fiecare si daca prin activitatea fiecarui colaborator structurile se dezvolta cu cate un nou colaborator lunar, rezulta ca va fi  un rulaj de 1500 de euro în  fiecare structura.
Pe masura ce Structurile CRESC, creste si rulajul acestora.
Astfel, cu sprijinul indrumatorului tau direct, Vei dezvolta doua structuri de distributie cu cate un rulaj de 12 000 de euro fiecare. La acest nivel, castigul care iti revine tie  este  de 1000 de euro lunar. Atentie, insa! Castigul de 1000 de euro poate sa creasca!
Nu  exista limite ale castigurilor, asa cum se intampla in cazul salariaţilor !
Practic, cu cat vei munci mai mult, cu atat vei castiga mai mult.
Cu cat plasezi reclamele pe mai multe site-uri, cu atat vei putea intocmi mai repede Baza de emailuri ale celor care te contacteaza !
Cu cat baza ta de emailuri creste mai repede, cu  atat si castigurile din ce în ce mai mari vor veni mai repede!
Firma poate înregistra în structura ta mai mult de 6 colaboratori.
Totul depinde numai de voinţa ta!
Firma este gata sa te plateasca cu sume foarte mari de bani, daca obtii si rezultate PE MASURA ?
Cu aceasta firma vei obtine Avantaje care nu se compara cu un simplu salariu! Vei porni, în functie de munca si seriozitatea ta, de la castiguri de cateva zeci sau sute de euro si vei ajunge sa castigi chiar si mii de euro lunar! Astfel, dupa ce dezvolti 6 structuri cu cate un Rulaj de 12 000 de euro lunar, castigul tau lunar este de 4000 de euro! Dupa ce dezvolti 8 structuri cu cate un rulaj de 12 000 de euro lunar, castigul tau lunar este de 6000 de euro!
Si Metoda de lucru o primesti la pachet!
Totul e gata pregatit si functioneaza!
Deja exista acum oameni care castiga sume de sute si mii de euro lunar! Tu de ce sa nu fii unul dintre ei?
Cum sa castigi 6000 de euro lunar: Concret, real, sigur, GARANTAT, juridice si simplu.
Avertisment:
Metoda aceasta elimina : iluziile, minciunile, incercarile de a înşela asteptarile oamenilor, povestile iluzorii despre succes, sarlataniile de orice fel!
Atentie!
Inainte de a te decide sa te inregistrezi la firma, anunta-ma mai intai pe mine! Daca nu ma anunti mai intai, vei intra în structura altcuiva si nu ma mai pot ocupa de tine!
Mobil: 0745209656
Alte informatii despre firma le gasesti:
În momentul încare te decizi sa incepi activitatea, Trebuie sa-mi trimiti prin email datele urmatoarele,  pe care eu apoi le voi retransmite la firma, pentru a te înregistra:
Numele si prenumele
Adresa completa
Numar de Telefon Mobil
Adresa de email
Cod numeric personal
ATENTIE! NU INVESTESTI BANI! Doar Consumi Produse de îngrijire  pe care ORICUM LE consumi si in acest moment! Alaturi de datele de mai sus , mai trebuie sa-mi trimiti si Lista cu codurile produselor comandate la libera ta alegere, in valoare totala de 10 euro, la pret de Membru. De exemplu, cu doar un parfum si cu un sampon comandate de tine poti incepe Activitatea .
Lista cu produse o pe gasesti:
ATENTIE! MAI INTAI IEI LEGĂTURĂ CU MINE!
Mobil: 0745209656
Nu te inregistrezi  direct pe formularul de pe site!
Produsele, impreuna cu celelalte materiale de start, le platesti curierului, în momentul în care acesta soseste la adresa ta.
Materialele Mai necesita inca 5 Euro, Iar taxa de curier este de doar 2 euro. Asadar, în total, iti este necesara doar suma de 17 Euro (se plateste în Lei la cursul din ziua respectiva) ca sa incepi aceasta activitate deosebit de profitabila pentru tine.
Firma NU te obliga sa aduci un anumit numar de colaboratori. Aici NU ai planuri de indeplinit. NU ai sefi, NU ai un program fix  , NU ai stres!
Pentru  Mentinerea ta în sistem, în decurs de un an de la data inscrierii , trebuie sa folosesti produse de la firma in valoare totala de 20 de euro.
Aceste produse ( Sapun, sampon, parfumuri, etc) oricum le cumperi din magazin, asa ca Nu ai absolut nimic de pierdut, Dimpotriva, ai numai de castigat!
Banii pentru rezultatele activităţii tale ii vei primi intr-un numar de cont bancar, pe care va trebui sa-l comunici firmei.
Acestea fiind spuse, e foarte posibil sa mai existe cate ceva neclar, astfel ca astept intrebarile tale. Iti voi raspunde cu cea mai mare placere, cat pot de repede. Daca vrei sa te inscrii si sa te indrum pas cu pas iei legatura cu mine.
Mobil: 0745 209 656

Daca dai Clik AICI si AICIai sa vezi Fotografii cu unul dintre Cordonatorii de marketing de succes ai firmei

Cu bine!
Antoniu Ionel


Succesul este si al tau!
Intoarcere la pagina 1    Intoarcere la pagina 2 

SauAccesati       Succesul in afaceri