Cautare Web

căutare personalizată

Powered by iToolbar.net
HostVision

sâmbătă, 19 decembrie 2009

Ce trebuie sa faci tu ?         pag.2


-Nu trebuie sa vinzi.

-Nu trebuie sa convingi oameni.
-Nu trebuie sa iesi din casa.
Politica firmei este de extindere continua. Tu vei primi bani pentru aceasta activitate de dezvoltare, cu conditia sa o desfasori exact conform indicatiilor primite.
La aceasta ora exista milioane de romani care navigheaza pe Internet. Foarte multi dintre ei sunt in cautarea unei posibilitati de a obtine venituri suplimentare lucrand acasa.
Prin intermediul sistemului de coordonare marketing aplicat de catre firma, tu vei putea obtine rezultate pe baza carora firma te plateste.
Cu cat rezultatele tale sunt mai mari, cu atat vei primi bani mai multi.
Doar tu iti stabilesti limitele !
Atentie ! Totul FUNCTIONEAZA cu precizie de ceas, dovada si extinderea continua a firmei !
Activitatea este foarte simpla, insa se cere seriozitate maxima din partea ta.
Concret, dupa ce te decizi sa lucrezi cu noi si te inregistrezi la firma, vei primi la pachet :
1. o lista cu site-uri destinate reclamei online : site-uri vizitate de milioane si milioane de oameni, asa cum vei vedea chiar tu, cu ochii tai.
2. o lista cu reclame gata-concepute : 300 de Reclame-Clona, cu anumite cuvinte-cheie special gandite si cu un efect incredibil de puternic in activitatea de marketing on-line.
Activitatea ta este sa plasezi zilnic reclamele respective pe site-urile destinate reclamei. Chiar daca inca nu stii cum se face asta, vei invata totul, de la indrumatorul tau direct. Nu ai nevoie de nici un fel de experienta !
Programul de lucru insa tu ti-l faci, adica lucrezi cand vrei si cat vrei ! Trebuie sa ai timp minim o ora pe zi sa intri pe Internet. Insa, cu cat vei munci mai mult, cu atat vei castiga mai mult si mai repede !
Asa cum o sa observi, datorita impactului uluitor al Reclamelor-Clona multi oameni se vor interesa de oferta prezentata in reclame si vor dori sa cunoasca absolut tot specificul activitatii.
Tot ce trebuie sa faci tu este sa le expediezi, folosind posta electronica ( emailul ), informatiile solicitate.
Va trebui sa faci o baza de date cu adresele de email ale celor care au solicitat informatii suplimentare.
Aceasta baza de date va ramane doar in posesia ta si va fi absolut confidentiala. Scopul ei este sa te ajute sa monitorizezi mai bine intreaga ta activitate.
Astfel, asa cum am mai spus, te vor contacta la adresa ta de email foarte multi oameni interesati de reclamele cu care au luat contact. Ba chiar te va uimi numarul celor care te vor cauta zilnic !
Desigur, nu toti vor dori sa lucreze pentru firma.
Insa, dintr-o baza de date de circa 100 de emailuri ale celor care te-au contactat, vei observa ca, in medie, cel putin un om va dori sa lucreze pentru firma.
Drept urmare, firma il va inregistra, pe cel interesat, in structura ta de coordonare marketing.
Cand vei ajunge sa intocmesti cat mai repede, sa spunem, o baza de date de 600 de emailuri ale celor care te-au contactat ( rezultat al activitatii tale zilnice de plasat reclame online ), firma va putea inregistra in structura ta ( care poate fi liniara, NU piramidala ! ) , in medie, 6 oameni interesati de un venit suplimentar.
Acesti colaboratori ai tai din echipa vor primi instructiuni la pachet si vor continua activitatea, pentru ca si ei vor dori sa castige bani.
Astfel, firma le poate inregistra si lor cate 6 oameni in structura, in timp cat mai scurt.
Vor fi inca 36 de colaboratori in echipa Apoi, cei 36 de colaboratori continua activitatea ( pentru ca si ei vor dori sa castige bani ) , iar firma le va inregistra inca 6 oameni la fiecare in structura
Vor fi inca 216 de colaboratori in echipa ta, dupa o perioada relativ scurta de timp.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu